Netherlands
Valuta:
  Inloggen  |   Account aanmaken    

Privacy verklaring

Privacy verklaring
We zijn toegewijd aan het beschermen van uw privacy. Dit privacybeleid is van toepassing op alle webpagina's in verband met deze website.

Alle verzamelde in de online formulieren op de website informatie wordt gebruikt om persoonlijk gebruikers die zich abonneren op deze dienst te identificeren. De informatie zal niet gebruikt worden voor iets anders dat die staat vermeld in de algemene voorwaarden voor het gebruik van deze service. Geen van de informatie zal worden verkocht of ter beschikking gesteld voor iedereen.

De Site kan bepaalde informatie te verzamelen over uw bezoek, zoals de naam van de internet service provider en het Internet Protocol (IP) adres via welke u toegang tot het Internet; de datum en de tijd die je toegang tot de site; de pagina's die je op de site en het internetadres van de website van waaruit u direct gekoppeld aan onze site toegang tijdje. Deze informatie wordt gebruikt om te helpen bij het verbeteren van de site, trends te analyseren en te beheren de site.We kan nodig zijn om dit beleid te wijzigen van tijd tot tijd om nieuwe problemen aan te pakken en veranderingen op onze site weer te geven. We zullen deze wijzigingen te posten, zodat u altijd weet welke informatie we verzamelen, hoe we die informatie kunnen gebruiken en of we deze informatie aan iemand bekend zullen maken. Gelieve terug te verwijzen naar dit beleid regelmatig. Als u nog vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, stuur ons dan een e-mail.

Door het gebruik van deze website geeft u betekenen uw aanvaarding van ons privacybeleid. Als je niet akkoord gaat met dit beleid, dan kunt u onze website niet te gebruiken. Uw voortgezet gebruik van de website na de bekendmaking van wijzigingen in deze voorwaarden zal betekenen dat u de wijzigingen aanvaardt.
Copyright ┬ę 2018 www.randje16.nl. Powered by Schoenen Nederland Merk
Uw ipadres is: 54.224.44.168